Content

? - What's New - ?

Hier houden we bij wat er aan Website en Forum toegevoegd / gewijzigd / verbeterd is en verbeterd moet worden ... :

23 Mei 2014 : de Website is on-line gegaan ; het updaten van de DNS namen ( de feitelijke verhuizing ) gaat snel ; bij mijn Xs4all
    waren we binnen 10 minuten gemoved ...
  : Paul is bezig Tapa talk voor het Forum correct geïnstalleerd te krijgen ... en het werkt !
3 Juni 2014 : Er zijn wat aanloopprobleempjes ; zo gaat de Site regelmatig plat vanwege data-crawlers die de Website mateloos
    interessant vinden. Vooralsnog geen idee wat te doen om dat te voorkomen ; robots.txt houdt die galbakken
    blijkbaar niet tegen ...
  : Automatische Backup van Site en Forum blijkt nog niet eenvoudig ; tips van ervaringsdeskundigen zijn welkom ! Onze
    Installtron maakt weliswaar een Backup van de Site-data maar daar zit b.v. de E-mail niet bij. Ook het weggooien van
    oude Backups ( om niet teveel Webspace te consumeren ) moet nog - geautomatiseerd - geregeld worden.

{pagenavplus articlepreviousid=disable articlenextid=449}

26 Mei 2014 : Leuk filmpje van de ERC Ierland toegevoegd bij Peugeot Nieuws ...
23 Mei 2014 : de Nieuwe Website is on line » Lees meer ... 
     

{pagenavplus articlepreviousid=418 articlenextid=disable}

Welkom ! mede-leden,

Eindelijk is het zover ; de nieuwe Website gaat vandaag, Vrijdag 23 Mei 2014 on line. Zoals je kan zien is er enorm veel werk in gaan zitten maar is het resultaat daar ook naar. Er zijn echter nog wel wat kanttekeningen te maken :

- Allereerst is de website nog niet klaar en in feite geraakt ie dat ook nooit .... behalve de Ledengallery, die alle foto's van de oude Gallery bevat ontbreken er nog heel veel foto's in de verschillende evenementen in de verschillende jaren. We zijn met al die Gigabytes aan foto's bezig en zullen die in de loop van de tijd toevoegen waarvan we dan hier, onder Site Nieuws, melding van zullen maken.

- Ten tweede is de Website gemaakt in Joomla met Firefox als browser ; we hebben getest met Internet Explorer en Google Chrome en dat werkt ook, maar het beste doet ie 't dus in Firefox ( wat overigens ook de veiligste browser is, zonder het hack- en virusgevaar van IE of de data-honger van Google ). Op de Ipad is de website ook goed te zien ( alhoewel niet zonder schoonheidsfoutjes ) wat ook geldt voor mobiel ( Iphone, Andoid en Windows Mobile ).

- Ongetwijfeld zullen er nog schoonheidsfoutjes en missretejs te vinden zijn ; daarvoor zullen we een Topic openen op het Forum.

- De Website is vrijelijk toegankelijk voor iedereen, echter het Forum vereist inloggen hetgeen voorbehouden is aan de ( Club - en Forum ) leden ; Alle Clubleden behouden hun gebruikersnaam en wachtwoord en zijn 1 op 1 overgezet vanaf de oude locatie. Forumleden ( niet de Clubleden ! ) die ons Forum dit jaar nog niet bezocht hebben zijn niet meeverhuisd maar kunnen via de knop 'Registreer' ( recht bovenin ) opnieuw toegang krijgen tot het Forum.

- Bij sommige van jullie kan het voorkomen dat de nieuwe website niet direct goed laadt omdat het 'oude' Forum nog in je cache staat ; bij Windows machines volstaat CTRL F5, bij Mac's : Appeltje-R om te refreshen.

Heb je nog vragen dan kan je even een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; Vragen over toegang tot het Forum gaarne via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

! - Veel plezier op onze nieuwe Website - !

met vriendelijke groet,
namens het Bestuur,
Frank van der Rest, voorzitter

{pagenavplus articlepreviousid=disable articlenextid=418}

Peugeot Nieuws

308 GTI Racing Cup ! » Lees meer ...

308 GTI in twee smaken: pittig en extra gepeperd! » Lees meer ...

Peugeot 308 GTI komt! » Lees meer ...

Peugeot 308 R Hybrid 500PK » Lees meer ...

Kevin Abbring verlaat Peugeot » Lees meer ...

< Archief >

Waar gaat 't over

Site Nieuws

Logboek... » Lees meer ..

Ma 2 Juni 2014 : Alle mooie plaatjes van 2014 staan nu in de Gallery ...

Vr 29 Mei 2014 : Foto's 2001 en 2002 zijn nu compleet in de Gallery.

Wo 28 Mei 2014 : Foto's 1990 / 91 / 99 en deels 2001 toegevoegd ...

Di 27 Mei 2014 : Foto's 1989 ! toegevoegd ...

< Archief > 

de Nieuwe Pen ?

Zoals jullie weten is ons Clubblad 'Action' eind 2012 ter ziele gegaan ; het uitgeven van zo'n mooi Clubblad werd niet alleen kostentechnisch lastig maar ook het vinden van een Redactie die 3 / 4 keer per jaar een Clubblad uit kon en wilde brengen was niet eenvoudig. Helaas, einde Clubblad, dus ...

Maar er is hoop ! als alles verloopt als gepland heeft het Bestuur per half 2014 een nieuwe Redacteur gevonden die dit onderste deel van onze mooie nieuwe Website gaat vullen met ...

» Lees meer ... 

Achter lees meer