Contact

Contact gegevens :

Peugeot GTi Club Nederland                                                                                           K.v.K. : 40103922
Kapitein H. v.d. Maadenstraat 1
4261 LA  Wijk en Aalburg

Vragen van algemene aard aangaande de Club of een mogelijke Sponsor ? Tip de voorzitter per mail @ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen of wijzigingen met betrekking tot het lidmaatschap van de Club ? Contact de Secretaris @ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contributie en/of andere financiële vragen horen thuis bij de Penningmeester, te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is 't contact tussen jouw Pc en Site en Forum van de Club niet helemaal Ok ? Vraag onze Webmaster @ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leuk stukje voor op de site in het hoofd of op papier ? Een coole link of Rss feed voor de Clubsite gevonden ? Heb je foto's van Clubevenementen die je met ons wil delen ? Breng onze razende Redacteur in stelling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leuk evenement in gedachten of een top locatie voor een Evenement gevonden ? Of wil je een Toertocht in jouw buurt uitzetten ? Of is er een Evenement bij jou in de buurt wat ook wat voor de Club lijkt ? Onze Evenementencommissie smacht naar jouw input @ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Snailmail voor de Club kan worden verzonden aan :

Peugeot GTi Club Nederland
Kapitein H. v.d. Maadenstraat 1
4261 LA  Wijk en Aalburg

 

P.S. per 1 Januari 2014 is het Antwoordnummer niet langer in gebruik ; de abonnementskosten wegen niet op tegen de service voor het zeer beperkt aantal poststukken.

Peugeot Nieuws

308 GTI Racing Cup ! » Lees meer ...

308 GTI in twee smaken: pittig en extra gepeperd! » Lees meer ...

Peugeot 308 GTI komt! » Lees meer ...

Peugeot 308 R Hybrid 500PK » Lees meer ...

Kevin Abbring verlaat Peugeot » Lees meer ...

< Archief >

Waar gaat 't over

Site Nieuws

Logboek... » Lees meer ..

Ma 2 Juni 2014 : Alle mooie plaatjes van 2014 staan nu in de Gallery ...

Vr 29 Mei 2014 : Foto's 2001 en 2002 zijn nu compleet in de Gallery.

Wo 28 Mei 2014 : Foto's 1990 / 91 / 99 en deels 2001 toegevoegd ...

Di 27 Mei 2014 : Foto's 1989 ! toegevoegd ...

< Archief > 

de Nieuwe Pen ?

Zoals jullie weten is ons Clubblad 'Action' eind 2012 ter ziele gegaan ; het uitgeven van zo'n mooi Clubblad werd niet alleen kostentechnisch lastig maar ook het vinden van een Redactie die 3 / 4 keer per jaar een Clubblad uit kon en wilde brengen was niet eenvoudig. Helaas, einde Clubblad, dus ...

Maar er is hoop ! als alles verloopt als gepland heeft het Bestuur per half 2014 een nieuwe Redacteur gevonden die dit onderste deel van onze mooie nieuwe Website gaat vullen met ...

» Lees meer ...