de Evenementencommissie

De Evenementencommissie is als de fuseepen van de stuurinrichting van onze Leeuwen : de Club draait om de Evenementen en de Evenementen draaien alleen soepel met een goede Evenementencommissie. Hier worden de plannen voor het Clubjaar gesmeed en uitgevoerd met als resultaat de Agenda die hier op de Site en op het Forum verschijnen. Van een aantal terugkerende evenementen heeft het Bestuur een draaiboek teneinde het wiel niet ieder jaar opnieuw uit te hoeven vinden maar innovatie is de kracht van een organisatie, en dus ook van onze Club en daar ligt de uitdaging om ieder jaar wat nieuws op de Agenda te krijgen.
De Club kent een aantal vaste, jaarlijks terugkerende evenementen : de Algemene Ledenvergadering, de Circuitavond Zandvoort en het Weekend Duitsland rond ( en op ) de Nürburgring bijvoorbeeld. Dat is weliswaar gesneden koek maar moet wel 'even' georganiseerd worden ; met 2 toertochten en reserveren van de slaapplaastsen en eten voor 2 dagen altijd nog een beste klus. Dan zijn er de Toertochten en Technische Meetings in ons eigen kikkerlandje en afgelopen jaar ( 2013 ) als kers op de taart de grootse en met meer dan 80 deelnemers zeer succesvolle viering het 25 jarig bestaan van de Club.

Al met al een uitdagende job voor niet weekhartigen onder ons. Daar hebben we er momenteel gelukkig weer 2 van :

Onze Evenementencommissie : Robert Avé en Cees-Jan Hatzmann

Robert stelt zich voor :    de Voorzitter van der Evenementencommissie van de Peugeot GTi Club Nederland, Robert Avé met zijn 106 GTi

Beste Clubleden,

Sinds 2010 ben ik clublid bij de Peugeot GTI Club en sinds eind 2014 ben ik onderdeel van het bestuur. Eerst als assistent webmaster, maar sinds halverwege de zomer van 2015 doe ik samen met Cees-Jan de evenementencommissie.

Van jongs af aan heb ik al een tik met auto’s. Werd door mijn vader meegenomen naar allerlei autorally’s en dat heeft uiteindelijk geleid tot een jaar navigeren naast mijn oom in een 106 rallye op mijn 20e.  Hier heb ik eigenlijk per ongeluk het Peugeot virus opgelopen want kocht toen een witte s1 106 Rallye. Helaas maar kort van mogen genieten. Nadat ik klaar was met studeren (Iva Driebergen en Bedrijfskunde) ben ik weer op zoek gegaan naar een 106 rallye. Maar dat werd een 106 sport met een 16v. Deze is inmiddels omgebouwd tot circuit speeltje en ben dan ook af en toe te vinden op de Circuits in de Benelux en de Nürburgring. Hiernaast heb ik ook nog een 106 Xsi gehad.

Ondanks mijn opleiding en hobby voor auto’s en autosport doe ik in het dagelijkse leven niets mee. Ik houd me bezig met het inkoopbeleid van een farmaceutische groothandel en apotheken.

Cees-Jan stelt zich voor :

Beste Clubleden,

Sinds 2010 ben ik bestuurslid in de rol van assistent Evenementen. Vanaf mijn 18e in het bezit gekomen van een 205 GTI 1.9 8v en hiermee het Peugeot virus te pakken gekregen. Een jaar later werd ik trotse bezitter van een 205 GTI 2.0 RFS en hiermee heb ik een dikke 170.000 km gereden in 4 jaar tijd. Hierna volgde een Peugeot 607 2.2 HDI waar ik een 1,5 jaar in heb gereden om deze vervolgens in te ruilen op een Peugeot 607 2.7 HDiF, de koningsdiesel van PSA!

Echter een slapende Belgische automobilist heeft de 607 doen afschrijven en hedendaags verplaats ik mij in een BMW 330D M Touring. De verbondenheid met Peugeot is er echter nog steeds ; ik rijd namelijk sinds 2009 met een zwarte 306 T16 op het circuit.

Ik ben werkzaam in de horeca / hospitality branche en ik vind het fantastisch om mijn werk te kunnen combineren met mijn grootste hobby !


De evenementencommissie c.q. Robert is te bereiken via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cees-Jan is te bereiken via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Peugeot Nieuws

308 GTI Racing Cup ! » Lees meer ...

308 GTI in twee smaken: pittig en extra gepeperd! » Lees meer ...

Peugeot 308 GTI komt! » Lees meer ...

Peugeot 308 R Hybrid 500PK » Lees meer ...

Kevin Abbring verlaat Peugeot » Lees meer ...

< Archief >

Waar gaat 't over

Site Nieuws

Logboek... » Lees meer ..

Ma 2 Juni 2014 : Alle mooie plaatjes van 2014 staan nu in de Gallery ...

Vr 29 Mei 2014 : Foto's 2001 en 2002 zijn nu compleet in de Gallery.

Wo 28 Mei 2014 : Foto's 1990 / 91 / 99 en deels 2001 toegevoegd ...

Di 27 Mei 2014 : Foto's 1989 ! toegevoegd ...

< Archief > 

de Nieuwe Pen ?

Zoals jullie weten is ons Clubblad 'Action' eind 2012 ter ziele gegaan ; het uitgeven van zo'n mooi Clubblad werd niet alleen kostentechnisch lastig maar ook het vinden van een Redactie die 3 / 4 keer per jaar een Clubblad uit kon en wilde brengen was niet eenvoudig. Helaas, einde Clubblad, dus ...

Maar er is hoop ! als alles verloopt als gepland heeft het Bestuur per half 2014 een nieuwe Redacteur gevonden die dit onderste deel van onze mooie nieuwe Website gaat vullen met ...

» Lees meer ...