de Penningmeester

De Penningmeester beheert de financiën van de Club ; hij int Contributie in het eerste kwartaal van het Clubjaar, communiceert met de Secretaris over de financiële zaken die voortvloeien uit mutaties in het ledenbestand en stelt jaarlijks een begroting op voor de te verwachten inkomsten en uitgaven voor de Club. Uiteraard bezit hij de bankpas van de Club en administreert de inkomsten en uitgaven van zowel de Bank als de Clubkas. Aan het eind van het jaar maakt hij de jaarrekening op die hij ter verantwoording op de Algemene Ledenvergadering aan de leden presenteert en uitlegt.

De Pennigmeester : Stephan van der Worp

 

Beste Clubleden,
 
Nadat ik op mijn 18e mijn rijbewijs gehaald had ging ik op zoek naar een eerste auto. Dit werd een 106 GTi uit 1998. Vanaf kleins af aan was ik al een autoliefhebber. Om mijn hobby te delen werd ik lid van deze club (2004). Na 1,5 jaar verkocht ik de 106, omdat ik er een goede prijs voor kon krijgen.
Jarenlang reed ik verschillende merken. In mei 2015 kwam ik een mooie 106 Rallye S2 tegen. Ik twijfelde geen moment en nam gelijk contact op met de verkoper. De auto werd op een forum aangeboden en de Rallye stond nog geen 15 minuten online of ik had de verkoper al gemaild dat ik hem wilde overnemen voor de vraagprijs.
De 106 Rallye heb ik gekocht om hem om te laten bouwen naar een tracktool. In de winter van 2015/2016 is de auto compleet omgebouwd. Ik gebruik de auto voor mijn grootste hobby; rondjes rijden op de Nurburgring.
Op de ledenvergadering van 2016 werd ik gevraagd om penningmeester te worden. Geen probleem, zet mij graag in voor de club!
In het dagelijks leven werk ik voor de leukste leasemaatschappij van ’t land.
 

De Penningmeester is bereikbaar via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groeten,
Stefan


Peugeot Nieuws

308 GTI Racing Cup ! » Lees meer ...

308 GTI in twee smaken: pittig en extra gepeperd! » Lees meer ...

Peugeot 308 GTI komt! » Lees meer ...

Peugeot 308 R Hybrid 500PK » Lees meer ...

Kevin Abbring verlaat Peugeot » Lees meer ...

< Archief >

Waar gaat 't over

Site Nieuws

Logboek... » Lees meer ..

Ma 2 Juni 2014 : Alle mooie plaatjes van 2014 staan nu in de Gallery ...

Vr 29 Mei 2014 : Foto's 2001 en 2002 zijn nu compleet in de Gallery.

Wo 28 Mei 2014 : Foto's 1990 / 91 / 99 en deels 2001 toegevoegd ...

Di 27 Mei 2014 : Foto's 1989 ! toegevoegd ...

< Archief > 

de Nieuwe Pen ?

Zoals jullie weten is ons Clubblad 'Action' eind 2012 ter ziele gegaan ; het uitgeven van zo'n mooi Clubblad werd niet alleen kostentechnisch lastig maar ook het vinden van een Redactie die 3 / 4 keer per jaar een Clubblad uit kon en wilde brengen was niet eenvoudig. Helaas, einde Clubblad, dus ...

Maar er is hoop ! als alles verloopt als gepland heeft het Bestuur per half 2014 een nieuwe Redacteur gevonden die dit onderste deel van onze mooie nieuwe Website gaat vullen met ...

» Lees meer ...