de Redactie

De Redactie is vooral met foto's, filmpjes, audio, nieuws en sociale media in de weer ; hij schrijft per meeting een verslagje met wat er gebeurd is en hoe het er op beeld uitzag, verzamelt ( en edit ) foto's en filmpjes van de meeting voor in de Gallery op de site, zoekt en volgt het relevante nieuws en Rss feeds voor het vullen van onze Clubsite en beheert en promoot de Facebook en Twitter account van de Club ; verder is hij ook de contactpersoon met Audio / Video mannen die we bij de meetings nodig hebben om er een mooi beeld van vast te leggen. Redactioneel maakt hij de leden warm om een stukje te schrijven voor op de site en edit dit stukje om het mooi op de site te presenteren. Ook het beheer en opmaken van logo's, oude clubbladen en het grafische deel van advertenties zit in zijn takenpakket. En hij beheert het externe deel van de Clubgoodies. Leuke job, toch ?

de Redactie : Vacature

Wil iemand, please, de Club uit de brand helpen en de Redactie van deze prachtige website gaan verzorgen ; 't is echt een leuke job !

De Redactie is te bereiken via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Peugeot Nieuws

308 GTI Racing Cup ! » Lees meer ...

308 GTI in twee smaken: pittig en extra gepeperd! » Lees meer ...

Peugeot 308 GTI komt! » Lees meer ...

Peugeot 308 R Hybrid 500PK » Lees meer ...

Kevin Abbring verlaat Peugeot » Lees meer ...

< Archief >

Waar gaat 't over

Site Nieuws

Logboek... » Lees meer ..

Ma 2 Juni 2014 : Alle mooie plaatjes van 2014 staan nu in de Gallery ...

Vr 29 Mei 2014 : Foto's 2001 en 2002 zijn nu compleet in de Gallery.

Wo 28 Mei 2014 : Foto's 1990 / 91 / 99 en deels 2001 toegevoegd ...

Di 27 Mei 2014 : Foto's 1989 ! toegevoegd ...

< Archief > 

de Nieuwe Pen ?

Zoals jullie weten is ons Clubblad 'Action' eind 2012 ter ziele gegaan ; het uitgeven van zo'n mooi Clubblad werd niet alleen kostentechnisch lastig maar ook het vinden van een Redactie die 3 / 4 keer per jaar een Clubblad uit kon en wilde brengen was niet eenvoudig. Helaas, einde Clubblad, dus ...

Maar er is hoop ! als alles verloopt als gepland heeft het Bestuur per half 2014 een nieuwe Redacteur gevonden die dit onderste deel van onze mooie nieuwe Website gaat vullen met ...

» Lees meer ...