Lidmaatschap

Ha Peugeot GTi liefhebber !

Hier in dit onderwerpje vind je info over jouw Lidmaatschap van de Peugeot GTi Club Nederland ; we beginnen met wat uitleg over de verschillende soorten Lidmaatschap en bieden je daaronder de mogelijkheid om je aan te melden via het Inschrijfformulier of je gegevens te wijzigen bij verhuizing ( ook gaarne als het 'slechts' je bankrekeningnummer of je mobiele nummer betreft ) of om je uit te schrijven als je leven een andere wending neemt.

Op de Site van de Peugeot GTi Club Nederland onderscheiden we 4 soorten gebruikers :
* Forumleden
* Clubleden
* Bestuursleden / moderators
*
Clubsponsors

Wat ben ik ?
Dat is snel te zien ; Forumleden herken je aan een gebruikersnaam in dezelfde zwarte kleur als de overige tekst ; dus bv. zo : Jan Jansen ; Clubleden hebben een vette blauwe naam, bijvoorbeeld zo : Jan Jansen. Bestuursleden / moderators hebben een dik gedrukte rode naam, bv. : Jan Jansen en sponsors zien hun Forumnaam in het Groen.

Wat is het verschil ?
- Forumleden hebben toegang tot het openbare deel van het forum, zij zijn echter geen Clublid !  Forumleden betalen geen contributie, maar kunnen ook niet deelnemen aan evenementen van de Club of gebruik maken van de overige mogelijkheden die de Club biedt ( denk bijvoorbeeld aan kortingen bij Sponsors e.d. ). Uiteraard kan een Forumlid zich op elk moment
inschrijven om zijn Forumlidmaatschap ( tegen betaling van de Contributie ) te upgraden naar een Clublidmaatschap.

- Clubleden hebben toegang tot het gehele forum, dus zowel het openbare forum als het voor forumleden niet toegankelijke Clubleden-deel van dit forum. Clubleden zijn officiële leden van de Club, zij betalen jaarlijks contributie en kunnen gebruik maken van alle mogelijkheden die de Club biedt.

- Bestuursleden / moderators
hebben volledige rechten voor dit forum. Zij zijn Clubleden die als vrijwilligers tevens een bestuursfunctie op zich hebben genomen en ook als moderator functioneren. In hun bevoegdheid als moderator houden zij in de gaten of de geldende Forumregels worden nageleefd en kunnen en mogen topics en posts op dit Forum sluiten, verplaatsen of verwijderen.

? - Ik wil eerst wel even gratis Forumlid worden ; wat moet ik doen ?
Rechts boven in de zwarte menubalk ( net onder ons logo ) vind je de knop 'Registreer' : ff klikken, je ( echte ) naam en Email adres opgeven en de Webmaster stuurt je een inlognaam en wachtwoord om in te loggen op het Forum.

? - Ik betaal wel contributie, maar ik ben op het forum een Forumlid. Hoe kan dit - ?
Dit kan wel eens gebeuren. In dat geval dient je Forumaccount nog omgezet te worden naar de status van Clublid. Stuur een PB of e-mail naar onze Webmaster via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om dit aan te laten passen. Onze Webmaster controleert of je inderdaad je contributie hebt betaald en zal dan je account omzetten naar Clublid. Vanaf dan kun je ook op het Clubleden deel van het Forum en zou je Forumnaam zichtbaar moeten zijn in de blauwe kleur zoals hierboven beschreven.


? - Mijn adres / telefoonnummer / E_mail / bankrekening / wagenpark /  is gewijzigd ; wat doe ik - ?
De Club stelt het ten zeerste op prijs als je deze wijzigingen even in een mailtje wilt zetten naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnenkort hopen we je hier een on-line formulier voor aan te kunnen bieden.

? - Uitschrijven ; wat doe ik - ?
Uitschrijven doe je, net als het wijzigen van je gegevens door een mailtje te sturen naar de Secretaris via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook dit hopen we op korte termijn via een on-line formulier te vergemakkelijken.


? - Inschrijven ; hoe wordt ik lid - ?
Wil je lid worden van de Club dan kan je het beste het stukje onder
Club Info even lezen ; onderaan die pagina vind je de link om je in te schrijven als Clublid.


met vriendelijke groet,
namens het bestuur van de Peugeot GTi Club Nederland
Frank van der Rest, voorzitter

Peugeot Nieuws

308 GTI Racing Cup ! » Lees meer ...

308 GTI in twee smaken: pittig en extra gepeperd! » Lees meer ...

Peugeot 308 GTI komt! » Lees meer ...

Peugeot 308 R Hybrid 500PK » Lees meer ...

Kevin Abbring verlaat Peugeot » Lees meer ...

< Archief >

Waar gaat 't over

Site Nieuws

Logboek... » Lees meer ..

Ma 2 Juni 2014 : Alle mooie plaatjes van 2014 staan nu in de Gallery ...

Vr 29 Mei 2014 : Foto's 2001 en 2002 zijn nu compleet in de Gallery.

Wo 28 Mei 2014 : Foto's 1990 / 91 / 99 en deels 2001 toegevoegd ...

Di 27 Mei 2014 : Foto's 1989 ! toegevoegd ...

< Archief > 

de Nieuwe Pen ?

Zoals jullie weten is ons Clubblad 'Action' eind 2012 ter ziele gegaan ; het uitgeven van zo'n mooi Clubblad werd niet alleen kostentechnisch lastig maar ook het vinden van een Redactie die 3 / 4 keer per jaar een Clubblad uit kon en wilde brengen was niet eenvoudig. Helaas, einde Clubblad, dus ...

Maar er is hoop ! als alles verloopt als gepland heeft het Bestuur per half 2014 een nieuwe Redacteur gevonden die dit onderste deel van onze mooie nieuwe Website gaat vullen met ...

» Lees meer ...